KEZDŐLAP ELÉRHETŐSÉGEINK SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS HAGYOMÁNYOKTERMÉSZETESEN


Avocadin

Az Avocadin az avokádóolaj elszappanosíthatatlan része, természetes bőrrokon lipid.Külsőleg! Kozmetikai alapanyag.
INCI: PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL UNSAPONIFIABLES
715 Ft/10 g, 2915 Ft/50 g
Kiválóan ápolja a száraz, vagy akár ekcémás, neurodermitiszes bőrt. Segít visszaadni az érett bőr rugalmasságát, védi a bőrt a kiszáradástól. Rendkívül koncentrált anyag. Adagolás: 1-2%

Cetilalkohol

A cetilalkoholt a kozmetikumokban konzisztencianövelőként, enyhe emulgeáló, illetve nedvességmegkötő tulajdonsága miatt használják. Külsőleg! Kozmetikai alapanyag.
INCI: CETYL ALCOHOL
165 Ft/20g, 352 Ft/50g, 660Ft/100g
Az emulziókhoz adagolt csekély mennyiségű (adagolás: 1-3%)cetilalkohol segíti a krémek jobb beszívódását, a bőrfelületet mattítja, ill. receptúrától függően csökkenti a zsíros utóérzetet a bőrön. Bőrsimító, bőrpuhító hatású. Minden bőrtípushoz ajánlott.

Kakaóvaj

Bio kakaóvaj pasztilla formában, mely megkönnyíti az adagolást. Vízgőzzel dezodorált. Külsőleg! Kozmetikai alapanyag.
INCI: THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER
495 Ft/50g, 935 Ft/100g, 4400Ft/500g, 8250Ft/1kg
Ez a kemény állagú zsír kiválóan alkalmas az emulziók konzisztenciájának növelésére, de mivel kifejezett zsírozó és filmképző hatású, ezért elsősorban a száraz bőr ápolószere. Lysolecitinnel kombinálva ez a hatás csökken és könnyedebb emulziók is készíthetők. Az ún. masszázstömbök és fürdőpralinék készítéséhez is elengedhetetlen, hiszen szilárdabbá, ugyanakkor könnyen olvadóvá teszi ezeket a termékeket.

Kakaóvaj

Finomított kakaóvaj pasztilla formában, mely megkönnyíti az adagolást. Külsőleg! Kozmetikai alapanyag.
INCI: THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER
440 Ft/50g, 825 Ft/100 g
Ez a kemény állagú zsír kiválóan alkalmas az emulziók konzisztenciájának növelésére, de mivel kifejezett zsírozó és filmképző hatású, ezért elsősorban a száraz bőr ápolószere. Lysolecitinnel kombinálva ez a hatás csökken és könnyedebb emulziók is készíthetők. Az ún. masszázstömbök és fürdőpralinék készítéséhez is elengedhetetlen, hiszen szilárdabbá, ugyanakkor könnyen olvadóvá teszi ezeket a termékeket.

Méhviasz

100%-os tisztaságú, gyógyszerkönyvi minőségű, természetes, fehérítetlen méhviasz. A könnyebb adagolhatóság érdekében pasztillaformában.Külsőleg! Kozmetikai alapanyag.
INCI: CERA FLAVA
165 Ft/20g, 330 Ft/50 g, 605 Ft/100 g, 2750 Ft/500 g,
5335 Ft/ 1kg
A méhviaszt a kozmetikumokban konzisztencianövelőként 0,5-1%-ban alkalmazzuk. Ezen kívül elengedhetetlen összetevője a hűtőkenőcsöknek és az ajakápolóknak.
Shea vaj

Natúr, finomítatlan, tradicionális feldolgozással készült shea vaj. 100%-os tisztaságú, semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz! Vadon termett, kézzel válogatott sheadiókból készült, különleges minőségű, német minősítő szervezet által ellenőrzött termék. Méltányos kereskedelem útján beszerzett termék Ghánából, ahol a helyi asszonyok megélhetését biztosítja, ezért ott úgy nevezik: "a nők aranya". Külsőleg! Kozmetikai alapanyag.
INCI: BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER
1320 Ft/100g, 1870 Ft/150 g, 4950 Ft/500 g, 8360 Ft/ 1 kg
A kíméletes feldolgozásnak köszönhetően a shea vaj beltartalmi értékei megmaradnak. A karitéfa paradoxa alfajának magjából kinyert finomítatlan vaj nagy mennyiségben (kb 5-10%) tartalmaz ún. elszappanosíthatatlan összetevőket, melyek intenzíven ápolják a bőrt. A natúr shea vaj akár magában is, esetleg egy bázisolajjal keverve, illetve a receptúrák részeként kiválóan ápolja a száraz, neurodermitiszes, ekcémás bőrt, hidratáló, nyugtató, regeneráló, és gyulladáscsökkentő hatású.